Tule ideoimaan Yhteisymmärrysviikon tapahtumaa nuorille!

Luotu: 14.10.2019 13:12
Osumat: 775


Haluatko tulla ideoimaan nuorille suunnattua Yhteisymmärrysviikon tapahtumaa?

Etsimme ohjausryhmään nuoria aiheesta kiinnostuneita suunnittelemaan ja toteuttamaan helmikuun ensimmäisellä viikolla järjestettävää YK:n Uskontojen ja katsomusten yhteisymmärrysviikon tapahtumaa.

Haluamme mukaan nuorten näkökulman; kuinka edistää hyväksyvää ja ymmärtävää ajattelutapaa, vaikuttaa ennakkoluulojen lientymiseen ja toisten katsomuksista oppimiseen.

Tapahtuma on vahvasti interaktiivinen ja sen on suunniteltu sisältävän musiikkia, keskusteluja, esityksiä, tutustumista ja oppimista toisen uskontokunnan edustajan näkemyksistä ja vakaumuksesta.

Tapahtumassa on auki monenlaisia tehtäviä: Voit olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa muun muassa
• Tapahtuman sisältöä ja formaattia
• Tilavaraus - ja tekniikka-asioita
• Markkinointia ja ilmoittautumisia
• Musiikkia
• Tarjoilua

Ohjausryhmäläisen ei tarvitse olla katsomuksensa opin syvä tuntija vaan riittää, että jokainen on paikalla omana itsenään omine näkemyksineen.

Osallistumalla ohjausryhmään saat arvokasta kokemusta tapahtuman järjestämisestä, pääset verkostoitumaan eri katsomuksia edustavien tahojen kanssa ja opit myös itse lisää eri uskonnoista ja katsomuksista!

Lue lisää teemaviikosta: https://yhteisymmarrysviikko.fi/

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää 17.11. mennessä Katrilta Whatsapp: 050 5952867/  messenger-viesti/ paasihteeri(a)sky-fks.fi.

Yhteisymmärrysviikon nuorten tapahtuman suunnittelussa ovat mukana
Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto, pääsihteeri Katri Jussila, paasihteeri(a)sky-fks.fi
Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkko, Lähetysjohtaja Ilkka Aura, Ilkka.Aura(a)churchofjesuschrist.org
Kulttuuri- ja uskontofoorumi FOKUS ry, toiminnanjohtaja Marja Laine, marja.laine(a)kulttuurifoorumi.fi, musiikista vastaa Matti Turunen, matti.turunen.82(a)gmail.com

IMG 20191014 155539 sumea