We are hiring - Etsimme päätoimittajaa verkkojulkaisulle -hakuaikaa jatkettu

Luotu: 18.04.2019 11:51
Osumat: 789

 

Suomen Kristillisen Ylioppilasliiton (SKY) Etsijä-lehti uudistuu verkkojulkaisuksi.

Etsijä

Haluaisitko toimittaa ajankohtaista, yhteiskunnallisia ja maailmankatsomuksellisia ilmiöitä nuorten näkökulmasta tarkastelevaa kristillistä verkkojulkaisua, mikä pyrkii edistämään vuoropuhelua eri maailmankatsomusten kesken?
Oletko kiinnostunut syventymään sekä edistämään laaja-alaista kristillisyyden ymmärtämystä sekä tarjoamaan elämänkatsomuksen rakennuspalikoita digiajassa?

Jos vastasit myöntävästi, saatat olla etsimämme henkilö.

Päätoimittaja vastaa yhdessä toimituskunnan kanssa julkaisun kokonaisuuden organisoinnista. Työhön kuuluu juttujen ideointia ja lehden kokoamista. Tehtävään kuuluu lisäksi kuvituksen suunnittelua ja muuta toimitus- ja markkinointityötä.

Tehtävä on osa-aikainen (noin 1 päivä viikossa) ja sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Toivomme hakijalta omatoimisuutta, organisointitaitoja, yhteistyökykyä sekä aiempaa kokemusta toimitustyöstä sekä Wordpress-julkaisualustasta tai halua oppia alustan käyttö. Tarvitset työssäsi sujuvaa suomen- ja englanninkielistä kirjallista ja suullista ilmaisua. Ruotsin kielen taidosta on hyötyä. Tehtävässä on hyötyä myös järjestö- ja opiskelijatoiminnan tuntemuksesta sekä kristillisen ja suomalaisen mediakentän tuntemuksesta. Työstä maksetaan kuukausittainen palkkio.

Verkkojulkaisu julkistetaan syksyllä ja päätoimittajan tehtävä alkaa elo-syyskuun aikana ja kestää vuoden 2019 loppuun. Rahoituksen varmistuessa tehtävää on mahdollista jatkaa vuoden 2020. Alkamisajankohdasta voidaan sopia joustavasti työntekijän kanssa. Toimita kirjallinen hakemuksesi palkkatoiveineen, ansioluettelo sekä työnäyte/-näytteet (max 3kpl) pääsihteeri Katri Jussilalle 15.5.2019 kello 12 mennessä osoitteeseen paasihteeri(a)sky-fks.fi tai postitse Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto, Oikokatu 3, 00170 Helsinki. Aiemmin tulleet hakemukset otetaan haussa huomioon.

Lisätietoja antaa pääsihteeri Katri Jussila perjantaina 10.5. kello 14.

***

SKY on kristillinen opiskelijajärjestö, jonka tarkoituksena on edistää kristillistä vastuuta, tukea opiskelijoiden hengellistä elämää ja henkistä hyvinvointia, sekä herättää keskustelua kirkollisista ja yhteiskunnallisista aiheista. Olemme ekumeeninen järjestö ja toimimme osana kansainvälistä opiskelijaliikettä World Student Christian Federationia. SKY:n tilat ja toiminta ovat syrjinnästä vapaita alueita.