SKY:n hallitus kokoontui ensimmäistä kertaa

Luotu: 22.01.2018 13:07
Osumat: 752

 

Suomen Kristillisen Ylioppilasliiton uunituore hallitus kokoontui 19.1. vuoden ensimmäiseen kokoukseen, jossa perehdyttiin hallituksen toimintaan, sitä ohjaaviin arvoihin ja toimintatapoihin. Ylioppilasliiton uudesta strategiasta vuosille 2018-2022 päätettiin viime vuoden liittokokouksessa. 

Strategian mukaan liiton tarkoituksena on levittää evankeliumia ja edistää kristillistä vastuuta, tukea opiskelijoiden hengellistä elämää ja henkistä hyvinvointia, sekä herättää keskustelua kirkollisista ja yhteiskunnallisista aiheista. Liiton toiminnan perustana on luterilainen tunnustus ja perintö. 

Kokouksessa pohdittiin erityisesti hengellisen toiminnan tulevia mahdollisuuksia, työttömien akateemikkojen vertaistukiryhmän perustamista, ekumeenisen yhteistyön mahdollisuuksia niin Suomessa kuin maailmallakin ja kestävään kehitykseen tähtäävää toimintaa. Reilut seurakunnat -hanke jatkaa rahoituksensa turvin vuonna 2018. Tiedossa on 18. helmikuuta järjestettävä Reilut seurakunnat -lähettiläskoulutus, joka on ilmainen ja jossa tutustutaan Reilun kaupan toimintaan ja siihen, miten omassa elämässään voi toimia reilummin muita ja ympäristöään kohtaan. 

Vuoden 2018 SKY:n hallituksen muodostavat puheenjohtaja Jussi Ikkala, varapuheenjohtaja Saara Murto, sekä jäsenet Suvi-Tuulia Vaara, Anssi Hannula, Emilia Kallioniemi, Lassi Pappinen, Väinö Väistö sekä Sanna Haapasaari. Varajäsenenä toimii Tuomo Tuiskula.

P1080192 600x441